Vognmand Leth A/S er et familiefirma med mere end 30 års erfaring.

Vognmand Leth A/S er et familiefirma med mere end 30 års erfaring. Verner Leth startede Verner Leth’s Renovation i 1979 baseret på kørsel af dagrenovation for Ribe kommune. Hans søn Preben Leth begyndte som skraldemand i 1988 og indgik i firmaet i 1990, hvor firmaet blev omdannet til et aktieselskab, og navnet skiftede til Leth’s Renovation A/S. I 1998 overtog Preben Leth hele virksomheden ved et generationsskifte og ændrede navnet til Vognmand Leth A/S.

Virksomheden har med tiden udviklet sig med kundernes behov.

Containerkørsel for byggeriet og private, sten og grus, kurerkørsel med lille og stor bil. Kranopgaver der omfatter levering og montage. Udover specialtjenester tilbyder vi en fleksibel produktpakke, der i vid udstrækning indrettes efter kundens faktiske behov. Det kræver kompetente og alsidige medarbejdere.

“Vognmand Leth A/S blev vinder i syd 2008?

”Årets Transportvirksomhed er en konkurrence, som har til formål at finde de transportvirksomheder, som gennem flid og dygtighed har formået at skabe en position som en troværdig og pålidelig transportleverandør” Indstillet af lokale vognmandskollegaer, et skulderklap, vi er rigtig stolte af.

I foråret 2009 flyttede vi lidt længere ned af gaden

I foråret 2009 flyttede vil til vores nye domicil på Industrivej 65, 6760 Ribe.

31.12.2022 - solgte vi 6 biler og har 2 kranbiler tilbage 

31.12.2023 - Er de sidste kranbiler solgt - og vi siger tak for 44 år i selsskab med firmaet LETH 
                    Med hilsen fra -  Susanne og Preben Leth

01.01.2024- Er Prebens 53 tm kranbil overdraget til  Michael Christensen - Mictek ApS 
 

Vent venligst…