"For os er det vigtigt, at elementerne hånteres og opsættes med samme omhyggelighed og sans for kvalitet, som vi selv udviser, ligesom tidsplanen er en vigtig parameter for os: At vognmanden er der til tiden, og at husene er sat op på den aftalte tid – og her kan vi regne med Preben og hans folk. Nogen gange har vi brug for en vis fleksibilitet og det udviser Vognmand Leth også. Et samarbejde vi er særdeles tilfreds med, hvor chaufførerne og vores montører har et fantastisk samarbejde om montering af husene. Vi vil klart anbefale Vognmand Leth til andre. “

Torben Basse, adm. direktør
Planet Huse A/S

"Når vi har valgt Vognmand Leth som leverandør, er det først og fremmest fordi, deres medarbejdere arbejder godt sammen med vores, og ikke mindst pga.deres fleksibilitet med tilpasning af kran arbejde. Og så gør det da også kun tingene enmmere, at virksomheder er naboer"

Orla Poulsen, direktør
DTE A/S

"Vores samarbejde med en leverandør skal gerne afspejle de værdier, som vi selv vægter højt. Det opfylder Vognmand Leth til fulde, fordi de er fleksible og har et højt serviceniveau. Vi sætter stor pris på deres evne til at kunne løse mange forskellige transportopgaver. Der er en neutral leverandør, som ikke konflikter med vores øvrige samarbejdspartnere".

Karina Langmack, Management Assistant
Bramidan A/S

Vent venligst…